Kesällä tuli vielä kokeiltua Kinuskikissan sivuilta löytynyttä raparperijuustokakkua. Maku oli kyllä ihan loistava, mutta omaan makuuni pohja oli liian kovaa leikattavaksi (olisi ehkä myös voinut olla ohuempi, liekä tässä syy, miksi tuntui hankalalta leikata lusikalla?) Eikä raparperien päällä ollut voi-sokeriseos kyllä minulla karamellisoitunut, eli rapsahtelu pohjan ja päälliosan täytteen välillä jäi saavuttamatta. Mutta maussa ei mitään valittamista.
Raparperijuustokakku
tiistai 24. elokuuta 2010
Lähettänyt Erika klo 20.29
Tunnisteet: Juustokakut
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommenttia:
Voi lurpsis! Näyttääpä herkulliselta! Mä yritän täällä käydä vakoilemassa, että mitä väritystä sun keittiössä on, mutta ei nyt oikein näistä kuvista ole vielä selvinnyt ;) Punaista unikkoa siellä näyttäis ainakin olevan...mutta entä muu väritys...hmm...
Terv. SNY
Lähetä kommentti