SNY - Ensimmäinen virallinen paketti!!!

lauantai 4. syyskuuta 2010

Olin aivan ihmeissäni kun perjantaina löysin postin seasta pakettikortin ensimmäiseen SNY-pakettiini! Vasta vajaa viikko sitten olin saanut ihanan extra-yllätyksen, joten en odottanut "oikeaa" pakettia. Paketti melkein meinasi unohtua noutaa postista perjantaina, mutta onneksi meillä on asiamiesposti tässä "kylällä", joten sain paketin noudettua vielä juuri ennen ilta yhdeksää... Paketti oli oikein mieluinen ja ihana! Salainen ystäväni on hyvin tulkannut kyselylomakettani! Ja muutenkin täytyy kiittää uutta ystävääni ahkerasta yhteyden pidosta, se on ollut tosi mukavaa. Salaisessa leivontaystävässä ei juuri kommentoida tai olla yhteydessä muutoin uuteen ystävään kuin sen "pakollisen" paketin muodossa. On mukavaa, kun yhteyttä pidetään tällä puolella enemmän. Mutta nyt itse pakettiin, se sisälsi seuraavaa:

  • Ystäväni itse värjäämää (Kool-Aid-mehujauheella punakirjavaksi, valokuva ei todellakaan tee oikeutta tälle langalle, on luonnossa todella kauniin värinen ja kuvasta poiketen myös kirjava) Villa Laurilan kaksi säikeistä hahtuvalankaa, joka on 100% karitsanvillaa. Lanka on todella pehmeää ja miellyttävän tuntuista!
  • Kaksi ystäväni itse tekemää tiskirättiä.Violetti ja turkoosi rätti ovat Hjertegarnin Blend bamboo-lankaa. Nämä tulevat tosi tarpeeseen, mulla on käytössä 2, jotka ovat aina likaisena, ja tänään jopa mieskin sanoi, että nuo kudotut rätit ovat tosi toimivia lasten sotkuja siivotessa! =)
  • "Lehmä"-kuvioinen tiskiharja
  • Valkoista leivontasuklaata'
  • Fazerin salmiakkia (tästä pussista ei ole kuin rippeet enää jäljellä...)
 Nyt sormet syyhyten etsimään ohjetta, johon tuota villalankaa voisin käyttää, hyviä vinkkejä otetaan myös vastaan, jos jollain sellaisia löytyy! Isot kiitokset vielä salaiselle ystävälleni, paketti oli oikein mieluinen!!!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nythän sä pääset kans testaamaan sitä hahtuvalankaa :) Kaksisäikeistä on ihan mukava työstää. Toivottavasti löydät kivan ohjeen :)

-jenni

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla, että paketti oli mieluinen :D On tietysti aika haastavaa saada paketista saajansa näköinen kun ei vielä tunne toista, mutta kovasti täällä yritetään kyllä ;) Tuosta hahtuvalangasta voi tehdä vaikka mitä, esim. pipon, lapaset, tossut, kaulaliinan, mielikuvitus on vain rajana. Sen voi huovuttaa, mutta käy myös hyvin sellaisenaan. Sitä on sen verran reilusti, että siitä saisi vaikka sekä äiti että tytär jotain kivaa :) No, mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä siitä valmistuu. Täällä jo kovasti mietitään seuraavaa "iskua" ;D Terv. SNY

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava SNY-paketti, tyylikäs, käytännöllinen!

Anonyymi kirjoitti...

No jokos siellä ollaan mietitty miksikä punainen lanka muodostuu? Vai onko se jo päässyt puikoille asti? :) T: SNY

Anonyymi kirjoitti...

mie oon tehny hahtuvalangasta kissapipoja, jotka oon huovuttanu pesukoneessa. sellasen kanssa ei kovilla pakkasilla korvat palellu :)

-Ullis

Erika kirjoitti...

Lanka on jo puikoilla! Oon löytäny kivan ohjeen ja neitokaiselle on syntymässä pipo. Kuvia tekeleestä tulee, jahka se on valmis!

Anonyymi kirjoitti...

Oho, siellä ollaan sitten tosi nopeita :D Unohdinkohan mainita, että suositus puikkokoko on tuossa langassa 5-6, mutta voi käyttää isompiakin, riippuu mitä tekee :) Kovasti täällä on jo touhuttu seuraavan paketin kanssa, pitää nyt vaan jaksaa odotella, että kuukausi vaihtuu ;D ;D Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua ystäväiseni :D

t. SNY