Huovutetut tossut

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Tässä komeilevat huovutetut tossut, joissa toisena lankana on salaiselta neule ystävältäni saatu karitsanvilla-lanka ja toisena lankana vanha villalanka, jonka olen ostanut opiskelutoverilta varmaan 10 vuotta sitten. Heillä oli kotona lammastila ja hän myi meille tuolloin lankaa, jota sitten kokeilimme myös värjätä mm. koivunlehdillä ja sipulilla. Varsinaisesti langoista en ole mitään valmista tuotosta ikinä saanut aikaiseksi ja nyt ajattelinkin, että lanka sopii tähän vallan mainiosti. Näin sain tossuista hieman paksumman oloiset. Ohje on täältä. Itse aloitin 13 silmukalla vaikka jalan koon mukaan olisi pitänyt silmukoita olla 15. Tossut ovat olleet valmistumisen jälkeen kovassa käytössä, ovat kivat jalassa... Ja nyt on salaisen ystäväni lanka käytetty niin hyvin loppuun, että sitä on jäljellä ehkä 30cm pala... =)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten niistä tuli somat tossukat :D Lanka taisi tosiaan olla mieluista kun tuli niin tarkkaan käytettyä ;) Kohta onkin jo lokakuu ja mitähän se tuokaan tullessaan ;) Mukavaa loppuviikkoa ystäväiseni :D

t. SNY

Hatatuu kirjoitti...

Kivat tossut, ja kukka sopii kyllä mainiosti! Tulin blogiisi huovutettujen tossujen perässä, googlella. Apua en nyt varsinaisesti saanut, märkähuovutetut kun teen..