Neitokaiselle pipo

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

SNY-paketista saamani lanka poltteli kovasti kädessä ja pari iltaa meni netissä surffatessa sopivaa ohjetta. Ohje kun ei saanut olla liian vaikea ja kuitenkin sellainen joka miellytti omaa silmää. Parin vaihtoehdon jälkeen päädyin tähän ohjeeseen muutamilla muutoksilla... Minulla on tässä 4 oikein 4 nurin joustinneuletta ja joka 6 kierroksella tein palmikon. Muuten on neulottu suoraa putkea 3,5 sukkapuikoilla. Kiinnitysnaru on pyöritetty valkoisesta villalangasta. Tästä langasta on todella vaikeaa saada kunnon kuvaa aikaiseksi, luonnossa lanka on oikeasti paljon vivahteikkaampi.Tässä hattu vielä neidin päässä. Sitä oli tosin kovin hankalaa kuvata, koska neidistä ei selvästikään ollut sisällä tarpeeksi viileätä, hattu meinasi lentää päästä koko ajan... :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi siitä tulikin hieno hattu! Kyllä tossa ylemmässä kuvassa mun mielestä aika hyvin se väri tulee esille :) Menikö minkä verran lankaa, saatko siitä vielä jotain muutakin tehtyä?

T. SNY

Erika kirjoitti...

Lankaa riitti vielä sen verran, että sain itselleni siitä toisen langan avustuksella tehtyä huovutetut töppöset/tossut. Niistä toisesta puuttuu vielä koriste, mutta eiköhän ne päivity tänne tämän viikon aikana. Nyt lankaa on enää muutama kymmenen senttiä jäljellä... Aika hyvin käytetty... :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai kun kiva, että riitti vielä melkein töppösiin :) No kyllä on tosiaan tarkkaan käytetty lanka ;) Kuvia odotellessa...

t. SNY