SNY- Maaliskuun paketti

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Postipoika kiikutti päivän piristykseksi pakettikortin. Sormet syyhyten piti odottaa iltaan asti, ennenkuin mies kotiutui töistä ja pääsi hakemaan paketin postista. Minä kun en tällä hetkellä juurikaan täältä kotoa kauheasti mihinkään liiku. Maanantaina olen onnistunut liukastumaan niin lahjakkaasti, että nyt vasemmassa nilkassa komeilee seuraavat 3 viikkoa nilkkatuki. Tosi helppoa elämää lasten kanssa... Huoh. Mutta siis itse asiaan, paketti saapui onnistuneesti piristämään tätä sairastuvan päivää, ja juuri sopivasti ennen synttäreitä! Hyvä ajoitus SNY:ni! :) Kortti kertoikin paketin olevan nyt runsaampi synttäreiden kunniaksi. Sitä se todellakin oli, katsokaa vaikka mitä kaikkea pakettiin olikaan saatu mahdutettua!

  • 2 kerää ihanan vaaleanpunaista Gedifran Riana-lankaa
  • 2 kerää Regian-sukkalankaa, tosi kauniin väristä tämäkin!
  • Käsivoidetta (mistä tiesitkin, että mun keittiön käsivoide loppui juuri pari päivää sitten??)
  • Novitan palmikkopuikot
  • Novitan kierroslaskurin
  • Jotakin, jonka käyttötarkoituksesta en ole ihan varma, näyttää isolta hakaneulalta. Voisitko SNY:ni vähän valaista amatööriä mikä tämä mahtaa olla?
  • Brunon muffinssivuokia (varmasti tulee käyttöön, rakastan leipoa erilaisia muffinsseja!)
  • Sokerisydämiä
  • Kauniin kortin synttärionnitteluineen


Kiitos sinulle ystäväni synttäreiden muistamisesta ja todellakin erittäin runsaasta ja ihanasta paketista! Kerroslaskuri onkin ollut mulla ostoslistalla samaten nuo palmikkopuikot, eli käyttöön kyllä päätyvät nämä kaikki! Langatkin ovat minulle uusia tuttavuuksia ja vaikuttavat miellyttävän tuntuisilta! Aurinkoista kevättä myös sinulle ystäväiseni!

5 kommenttia:

Maj kirjoitti...

Kivä paketti. Mäkään en tiedä, että mikä toi hakaneula on - äkkiseltään veikkaisin, että se on sitä varten, että jos silmukoita pitää jättää odottamaan - esim. kauluksessa - mutta varma en kyllä ole.

Sny:si kevät-11 kirjoitti...

Se hakaneulan näköinen on silmukanlepuuttaja esim.lapasissa peukalokiilan silmukat voi sille jättää..
Hyvä että paketti oli mieleinen

Inka kirjoitti...

Ihan mahtava paketti! Nuo pinkit langat on niiiiin ihanat :)

Susi kirjoitti...

Kiva paketti. Toi Gedfiran lanka näyttää syötävän hyvältä. Onnitteluja täältäkin :) Hehee, sait taas noita koristesydämiä, olitkohan ehtinyt ne mun lähettämät jo käyttää ;D

Sny:si kevät-11 kirjoitti...

Paljon onnea!!