Ensimmäinen joululahja valmis!

torstai 10. maaliskuuta 2011

Ajattelin aloittaa jouluun valmistautumisen näin hyvissä ajoin, jos sillä vaikka välttäis sen viime hetken paniikin... Toivoa ainakin sopii. Molemmat kummitätini saavat tänä jouluna lahjaksi Lacy Baktus-huivit. Ensimmäinen näistä on valmiina, sen tein Novitan Rose Mohair-langasta. Huivista tuli kivan pehmoisen oloinen. Koska kumpikaan kummitädeistäni ei täällä vieraile (ainakaan tietääkseni?), niin uskallan kuvankin julkaista.

Itselleni on myös valmistunut edelliseltä SNY-kierroksella saadusta Patons:n Fairytale Color 4 Me-langasta
perus lapaset. Ohje lapasiin on Novitalta. Lapasia piristämään virkkasin kukat, joihin ohje on täältä. Lapset tuntuvaat kädessä ihanan pehmoisille, kiitos vielä kerran myös edellisen kierroksen sny:lleni Susille.

Valmistuneiden töiden joukkoon on myös liittynyt toinen salaisista projekteista. Niistä sitten luvassa tietoja ja kuvia myöhemmiin... :)

4 kommenttia:

Susi kirjoitti...

Oi kun tulikin kivat lapaset siitä langasta :) No sä oot nyt sitten innostunut pitsi-Baktukseen vallan ;) Mullakin itse asiassa tekeillä just ohuempi kevät-Baktus itelleni, eilen alotin ;D Ja joo, mäkin sain eilen ekan joululahjan valmiiksi, mutta en voi laittaa blogiini kuvaa kun ne on tyttärelle, näkis ne kuitenkin siellä. Niistä tuli pehmoiset unisukat. P.S. Toi mun lempinimi Susi taipuu "Susille", ei "Sudelle", kun mä en oo niinku sellanen eläin-susi ;) Tai jos lempinimi olis Sude, niin sithän se menis noin, mut kun se on Susi. Anteeks nyt tää pilkunviilaus... Oikein ihanaa kevään odotusta koko teidän pesueelle. Kyllä mä täällä edelleen käyn säännöllisesti kurkkimassa :)

Susi kirjoitti...

Ai sä oot jo korjannut mun nimen oikein ;) Kiitos kiitos, nyt ei voi sanoa "kettu kiittää ja kuittaa" vaan "Susi kiittää ja kuittaa" hihhih...minäkö muka tarkka :o

Sny:si kevät-11 kirjoitti...

Paketti laitettu tänään postiin.

-Anni- kirjoitti...

Hei, voitit korurasian blogini arvonnassa, voisitko laittaa meilillä yhteystietosi tyylilyylintouhuja@gmail.com niin paketti lähtee tulemaan. Anni