Arpaonni suosii :)

torstai 13. tammikuuta 2011

Osallistuin taannoin ystävän blogissa kilpailuun. Ja arpaonni suosi minua! :) Eilen postipoika kiikutti aivan kotiovelle (!) asti tämän paketin. Se on meilläpäin hyvin harvinaista, monen monta kertaa olen saanut postilaatikkoon vain lapun, että paketti on noudettavissa lähi postista, vaikka kotona ollaan oltu. Nyt oli siis ihmetys suuri kun posteljooni soitti ovikelloa ja antoi koko postinipun käteen. Mutta siis itse asiaan, sain oikein mieluisan paketin! Se piti sisällään

  • Shetland Triangle huivin
  • 2 kerää Novitan Luxus Alpaca-lankaa (on muuten tosi pehmoisen tuntuista!)
  • 3 pussia KoolAid-juomajauhetta lankojen värjäämiseen (tätä en olekkaan aikaisemmin kokeillut, ehdottomasti täytyy tätä värjäystä kokeilla!)

Kiitos Maj kivasta palkinnosta! Pääset kyllä vielä konsultiksi, kun alan ihmettelemään noita värjäyshommeleita. Huomatkaa muuten kuvan vasemmassa ylälaidassa orkidean nuppu! Mulla on ollut useampiakin orkideoita ja vaikka niitä on koitettu hoitaa kaikkien tieteen ja taiteen sääntöjen mukaan, en ole ikinä saanut sitä kukkimaan uudelleen. Vaan nyt on sellainenkin ihme koettu! Toivottavasti kukka jaksaa nyt kukkia ja aukaista useammankin kuin yhden kukan! Sitä odotellessa... 

3 kommenttia:

Susi kirjoitti...

Onnittelut voiton johdosta :D Ilun blogissa on muuten hyvät ohjeet tuohon koolailuun, Ilun pieni koolausopas (ilunduuni.vuodatus.net). Mukavaa viikonloppua :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä meille postityttö tuo kotiin aina jos on pakettia ja olen kotona, viimeksi tiistaina =)

Munkin orkidea on päättänyt tehdä ainakin yhden kunnon kukan ja pari alkuakin. Johan tässä meni vuosi viime kukinnasta =)

-E-

Sny:si kevät-11 kirjoitti...

Hei,olen sny:si tänän kevään ajan.
Sinulle on kiva ruveta miettimään yllätyksiä.