Baby Bornille vaatetusta

maanantai 7. helmikuuta 2011

Meille kotiutui jouluna Baby Born-nukke. Meidän rinsessa on vielä sen verran pieni, ettei tuo vaatteiden vaihto kovin helposti häneltä itsestään onnistu, mutta äidin avustuksella vaatteita vaihdellaan. Tosin meillä kyllä nukke taitaa vielä viettää suurimman osan ajastaan ilman vaatteita, mutta... Mekko oli nukelle kuitenkin saatava. Ravelrystä löysin sitten oivallisen ohjeen helposti puettavaan mekkoon. Plussaa ohjeessa oli vielä nopea valmistuminen... :) Silmukoita mulla on alkuperäistä ohjetta vähemmän, lanka kun oli hieman paksumpaa, olisko niitä ollut n. 60. Lisäksi hiha-kavennusten jälkeen tein ylimääräisenä reikäkerroksen, että sain helpommin tuon silkkinauhan pujotettua, toi mielestäni mekkoon kivan lisän! Lankana mekossa ystävältä saatu akryyliunelma. Kiitos langasta, sitä riittää vielä, joten eiköhän noita asusteita tuolle nukelle vielä lisääkin tule tehtyä.


Ystävän perheessä vietettiin taannoin 2-vuotis synttäreitä ja lahjatoiveena oli saada nukelle pipo. Neuloin sitten vielä nukelle junasukka-tyyppiset villasukat sekä tumput. Pipoon oli oikein ohjekin (tosin taas pienemmällä silmukkamäärällä) sukkiin otin osviittaa junasukkien ohjeesta ja tumput on viritetty omasta päästä. Lankana tässä jämäkerä Novitan woolia.

4 kommenttia:

Maj kirjoitti...

Koitin itekin neuloa nukelle mekkoa tuosta samaisesta langasta, mutta se tuntu jotenkin niin ikävältä neuloessa, että jätin kesken ainakin toistaiseksi. Mutta toi sun tekemä mekko on hieno.

Susi kirjoitti...

Vau! Hienoja neuleita nukelle! Näillä sopii vaikka mennä juhliin :) Neiti on varmasti mielissään ja pian oppii vaatteita vaihtamaan nukelle ihan itsekin :)

Sny:si kevät-11 kirjoitti...

Ihania neuleita nukelle!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on ollut pipo ja sukat/tumput kovassa käytössä. Ei oo vauvalla kylmä.

-E-