Joulun tuoksuja ja tunnelmia...

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Saimme tänään lounastreffien päätteeksi oikein maistuvaa taatelikakkua. Tästä innostuneena päädyin ostamaan kauppareissulla paketillisen taateleita ja tekemään samaista herkkua itsekin. Naapurit toimivat herkun testaajina, kun saapuivat jouluglögille. Hyvältä tämä maistui, vaikka ohje ei ihan prikulleen sama ollut kuin mitä päivällä tarjotussa kakussa oli. Seuraavia jouluglögi-vieraita on odotettavissa vasta viikonloppuna, joten nyt sitten testataan myös mitä tämä kakku tuumaa pakastamisesta...Tänä vuonna olisin itse halunnut tehdä oikean piparitalon, mutta toisin kävi... Lapset olivat kipeinä ja pyysin miestä tuomaan meille piparitaikinaa ajankuluksi. Siihen saumaan ei sitten enää ennättänyt tulostella mitään piparitalon kaavoja, joten jäljelle jäi vain vaihtoehto edellisvuotisesta piparijunasta, jonka kaavat oli tallessa. Ei tästä nyt hullumpi tullut...Tässä teillekin vielä ihasteltavaksi mielestäni aivan ihana kukka-asetelma. Kiitos Tiina ja pojat kukasta kovasti, on tosi kaunis!

5 kommenttia:

Susi kirjoitti...

Kiva piparijuna :) Kaunis on kukka-asetelmakin. Kiirettä piisaa täälläkin, mutta onneksi kohta on aikaa rauhoittua...

Anonyymi kirjoitti...

Upeannäköinen kakku, ja varmasti makuinenkin! Ja pitäs tykätä pakkasestakin, siellä munkin taateliherkku odottaa aattoa...
Aivan suloinen toi piparijuna, käy kateeks kun en itse jaksa väkrätä.
Nauttikaamme viimeisistä jouluvalmistelupäivistä, kohta tämä hauskuus onkin jo ohi.
Kuulumisiin
Ln

Nepsu kirjoitti...

Onpahan hieno piparijuna! Itse yritin kerran tehdä piparitaloa... Velipoika söi sitten sen, mitä seinistä oli jäljellä mun rakennusprojektin jälkeen. Eipä siitä mitään tullut. :D
Kiitokset vielä tätäkin kautta upeista paketeistasi SNY-kierroksen varrelta! Eipä tuo haittaisi, vaikka yhteys säilyisi näin kierroksen päätyttyäkin. :)

Susi kirjoitti...

Monta kertaa oon yrittänyt täällä käydä kommentoimassa, mutta en ole päässyt kirjoittamaan tähän kommenttilooraan, mitä lie häikkää ollut. No onneksi sinnikkyys palkittiin :) Haluan kiittää aivan ihanasta joulukorista sinua ystäväiseni ja toivottaa oikein hyvää alkanutta vuotta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Hieno tuo piaprijuna! Saisiko kuvan mahdollisesti postata VR:n Facebook sivulle?
Mikäli se olisi mahdollista, olethan yhteydessä: larissa.lounassalo@kuubi.fi
Kiitos!