SNY - Joulukuun paketti

maanantai 13. joulukuuta 2010

Viime viikko oli yhtä lentämistä tässä perheessä... Oli 60-vuotisjuhlia, pienen ihanan prinsessan ihmettelyä ja  Tukholman joulumarkkinoita (jotka tosin olivat lievä pettymys, minä kun olin odottanut kauniita käsitöitä ja paljon kojuja. Onneksi sentään selvittiin kotiin ehjin nahoin...). Perjantain posti meillä noudettiin laatikosta vasta tänään ja siellähän olikin sitten pakettikortti odottamassa. Tämän kun olisin tiennyt, olisin rynnännyt postiin jo heti sunnuntaina kotiutuess. Mutta siis, tänään hain sitten tämän leikin viimeisen paketin haikein mielin postista. Aikaisempien pakettien perusteella osasini odottaa mieluista yllätystä, mutta tämä oli jotain aivan omaa luokkaansa, niiiiiiin IHANA!!! Paketti piti sisällään:

  • 2 kerää punaista Cortina exlusive 100% villalankaa
  • 2 kerää punasävyistä Patons:n Fairytale Colour 4 Me 100% villalankaa
  • Punainen, ihanan pehmeä salaiseni neuloma Baktus-huivi
  • Tuikkukynttilöitä ja tulitikkuja
  • Kanelitankoja
  • Suklaa sydämiä
  • Keisarin Malja-teetä
  • Ihania servettejä, raaskiiko näitä edes käyttää??


Salaiseksi ystäväkseni paljastui "Susi". Ensi kertalaiseksi en olisi mukavampaa ystävää voinut toivoa. Sain paketit aina ajallaan, muistit minua extra-lähetyksillä sekä kommentoit todella ahkerasti tekemisiäni. Olit ja olet yhä edelleen oikea ystävä! Sait minut koukkuun tähän leikkiin. Olin onnistunut säikäyttämään salaistani tämän kierroksen aikana kommentoimalla hänen saamaansa pakettia, mutta tämä oli vain sattumaa. Salaisuus säilyi kyllä leikin loppuun asti. Kiitos tuhannesti sinulle ystäväni näistä kuluneista kuukausista, todella sääli että tämä leikki tulee nyt päätökseen. Mielelläni olisin sinulta ottanut vastaan lisääkin paketteja... :) Toivottavasti vierailet silloin tällöin jatkossakin blogissani! Oikein ihanaa joulun odotusta sinulle, ei enää niin salainen ystäväni!

1 kommenttia:

Susi kirjoitti...

Vihdoin tämä odotus on ohi...oon ollut jo aika huolissani kun ei ole mitään kuulunut. Oon jo emoakin hätistellyt ja pähkäillyt, että onko paketti eksynyt johonkin väärään paikkaan. No nyt ymmärrän, että se odotteli viikon päivät noutamista :) On teillä tosiaan haipakkaa ollut. Kiva kun paketti oli mieluisa :) Oon aivan liikuttunut kauniista sanoistasi, tätä kirjoittaessa kyyneleet vierivät poskilleni, oon niin iloinen kun koit minut mukavaksi ystäväksi :) Ja kyllä aion täällä vierailla jatkossakin, olethan jo suosikit-listalla ;) Ja mistäs tiedät vaikka joskus saisitkin vielä jonkun paketin ei-enää-niin-salaiselta ystävältäsi ;) Oikein ihanaa ja rauhallista joulun aikaa sinulle myös :D