Marraskuun SNY-paketti... =)

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Eilen oli postipoika kiikuttanut postilaatikkoon ilmoituksen saapuneesta paketista. Nyt on tämä ihanuus noudettu postista kotiin. Paketti oli tosi ihana!! Ensimmäisenä pakettia avatessa silmiin osui ihanan hempeän vaaleanpunainen lanka, joka tuntuu käteen todella pehmeälle. Eiköhän talouden pienempi prinsessa saa tuosta langasta jotain ihanaa itselleen. Paketista paljastui myös kaunis patalappu, sokerikuorrutetta tuubissa ( ja usko tai älä, meillä on paistettu ensimmäinen satsi pipareita maanantaina, jotka odottavat koristelua, joten nappiin meni tuokin ajatus!) koristesydämiä, teetä, geishasuklaata (nyt tekee tiukkaa karkittoman kuukauden kanssa, koska tämä on yksi lemppareistani, mutta onpahan jotain mitä odottaa joulukuun puolella...). Runsaan paketin olit salaiseni taas ilokseni koonnut. Saga erityisesti kiittää maistuvasta muistamisesta, kuvasta tarkkasilmäiset voivat ehkä huomata, että koiran herkkutikuista puuttuu jo kaksi... Kiitos mieluisasta paketista ystävälleni!!


Neuletöistä on valmistunut lapsille kaulurit talveksi, mutta kas, niistä ei kamerasta löytynytkään kuvia, joten päivityksiä luvassa siltä osin myöhemmin. Puikoille yrittää päästä kovasti itselle baskeri, mutta jostain syystä ohje on minua vastaan. En edes viitsi laskea kuinka monta kertaa olen sen jo aloittanut alusta, mutta mä olen päättänyt sen saada vielä valmiiksi, sitä odotellessa...

Leivonta saralla odottaakin sitten vähän suurempi haaste... Tuli luvattua tehdä tarjottavat kuun lopulla oleviin ristiäisiin... Hiukan jännittää, että mitä siitä tulee. Mutta päivityksiä tästäkin sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun paketti oli mieluinen :) No olipa sitten tosiaan osunut nappiin tuo sokerikuorrute kun piparit jo siellä odottavat koristusta :D Oonkohan mä noita...heh! Itsekin hypistelin tuota lankaa kun tuntui niin ihanalle. Joulukuuhun on enää puoli kuuta, että etköhän jaksa sinne saakka kärvistellä Geishan kanssa :) Mukava kuulla, että koirulikin tykkäsi herkkutikuistaan, en ollut oikein varma mikä on hyvä vaihtoehto kun kaikki ei sovi kaikille. No sulla onkin sitten haastetta niissä ristiäisissä, mutta hyvin se varmasti menee...jos entiset merkit pitää paikkansa, on sulla niin upeita leipomuksia täälläkin nähty :D Mukavaa loppuviikkoa ystäväni! t. SNY

Hillevi kirjoitti...

On kyllä viehättäviä paketteja! Niin viehättäviä, että houkuttais lähteä itsekin mukaan tuohon SNY-juttuun jossain vaiheessa. Tiedä sitten kumpi on hauskempaa, paketin kokoaminen vai itse saadun penkominen. Kumpikin kuulostaa yhtä hauskalle :)

Ja kyllä ne ristiäistarjottavat tulee varmasti onnistumaan, sen verran oon päässy maistelemaan sun leipomuksia.