SLY 10-kierros

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Olen ensimmäistä kertaa mukana salainen leivonta ystävä kierroksella. Jännittyneenä olen koko helmikuun odottanut pakettia saapuvaksi ja eilen tuo odotus palkittiin. Eilen saapui postin mukana kauan odotettu ja kaivattu pakettikortti. Tänään vasta ennätin postiin pakettia hakemaan. Mutta hyvää kannatti odottaa!

Rakkaus-aiheisesta paketista paljastui seuraavaa:

  • Mansikanmakuinen tomusokeri
  • Sydän koristekuvioita
  • Sydämen mallinen muotti
  • Tiramisun makuista hyydykejauhetta
  • Kookoshilloa
  • Suloinen siili kortti, jossa kehoitettiin kokeilemaan sydänmuotilla tehtyjä pikkuleipiä, johon voisi laittaa väliin kookoshilloa.

Suuri kiitos salaiselle ystävälleni! Paketti oli oikein mieluista. Yksi syy, miksi itse lähdin kierrokselle mukaan oli, että tulisi kokeiltua tuotteita, joita ei muuten itse varmasti ostaisi. Tässä paketissa oli mukana mm. kookoshilloa, jota en varmasti olisi itse kaupasta ostanut, mutta mielelläni sitä kokeilen. Joten eiköhän me joku päivä pojan kanssa leivota pikkuleipiä, joihin laitamme SLY:ni kehoituksesta väliin kookoshilloa. Hyydykejauheesta on myös suunnitelmissa valmistaa herkkuja viikonlopun ainkana, mikäli flunssa tässä perheessä hieman hellittäisi...
Innolla jään odottamaan seuraavaa pakettia salaiselta ystävältäni.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva paketti!
Mä en ollut ennen törmännyt hyydykejauheeseen ja nyt kuulen siitä jo toista kertaa saman päivän sisällä. Jauheita esiteltiin UllanUnelmien-kutsuilla. Mielenkiinnolla jään odottamaan, millaista kakkua tuli ja mitä pidit siitä.

Terkuin, Maria

SLY kirjoitti...

Hienoa, että paketti sisälsi uusia tuttavuuksia ja toivottavasti osoittautuvat kokeilemisen arvoisiksi. Itse pidän hyydykejauheen helppoudesta, se on hyvä hätävara. Maaliskuun paketti on jo suunnittelun alla ;)

Heli kirjoitti...

Aikas hauskoja juttuja tuossa paketissa. Hyydykejauheesta en ole koskaan kuullutkaan, joten kiva seurata, mitä herkkua siitä saat aikaseksi =)