Nyt se on sitten korkattu!

tiistai 16. helmikuuta 2010

Tässä sitä nyt sitten ollaan... Minä joka vannoin etten koskaan aloita omaa blogia. Mutta vannomatta paras. Katsotaan nyt sitten kuinka usein tätä ennättää päivittää.


Olen aina pitänyt ruuanlaitosta ja leipomisesta. Löydettyäni netistä Kinuskikissan sivut hurahdin täysin leivontaan ja erityisesti kakkujen koristeluun. Tässä ensimmäinen tekele. Muumifani pojalle synttärikakku. 
 


Kuuden munan kakkupohja. Välissä mansikkatäyte ja valkosuklaatäyte. Pursotukset flora vispillä ja sokerimassan alla sokerikreemi. Päällinen sokerimassaa ja kuva jäljennetty värityskirjasta ensin leivinpaperille ja siitä sitten elintarvikeväritusseilla jäljennetty. Kyllä oli hyvää ja vieraat ihastelivat kuvaa. 

2 kommenttia:

Maj kirjoitti...

Hei ja olen eka kommentoija. :) Hieno kakku. Just surffasin kinuskikissalta täytteitä...Sulla on joku iso tylla noihin pursotuksiin vissiin? muistatko mikä? tahtoo kans.

Erika kirjoitti...

Mulla oli aluksi lainassa äitiltä sen pursotin ja sillä oli sellainen iso tylla. Kiltti joulupukki toi mulle sitten oman pursotussetin, jonka olen itse käynyt Confetista valitsemassa (mulla on aikalailla sellainen paketti tyllia joka löytyy kinuskikissan sivuilta). Se on sellainen Städterin iso tähti tylla. Mun tarttis jossain vaiheessa käydä siellä Confetissa uudelleen (on nyt meinaan myymälä tossa Espoossa), voin tuoda sulle sieltä sellaisen jos haluat.