SNY- Lokakuun paketti!! :)

tiistai 5. lokakuuta 2010

En voinut uskoa silmiäni, kun posti tänään toi pakettikortin, joka paljasti että postissa minua odottaa Salaisen neulontaystävä-kierroksen lokakuun paketti. Nythän on vasta alkukuu... :) Kauppareissulla oli sitten pakko pyssätä postin kautta ja tietenkin kurkistettava pakettiin jo heti siinä postin pihalla... Ihana paketti sieltä taas paljastui!

  • 2 kerää ihanan pinkkiä Easy merinovilla-lankaa
  • Käsipyyhe
  • Marimekon servettejä
  • Nodqvistin teetä (teetaivas 20 pussia)
  • Malacon salmiakkia
  • Sokeria 
  • Kynttilä, pimeneviä iltoja varten
  • Lammas-kortti
On tainnut SNY:ni käydä ikkunan takana kurkistelemassa, että meillä on ollut juhlat viikonloppuna ja sokeria on kulunut vaikka muille jakaa... :) Teekin tulee tarpeeseen, edellinen SNY:ni lähettämä tee onkin jo juotu pois, se oli muuten todella hyvää! Taas oli salainen ystäväni kerännyt todella ihana paketin, sormet oikein syyhyävät langan kimppuun, on tosi pehmoisen ja miellyttävän oloista. Josko siitä vaikka lapset itselle tekisi? Ensin olisi ehkä saatava muutama aloitettu työ valmiiksi...Lisäksi tässä vielä kuvaa syksyisestä ovikranssista, jonka tein lapsien avittamana. Sain vinkkiä ystävältä tuosta ovikranssista, mutta kävin vielä netistä katsomassa tarkemman teko-ohjeen. Lasten kanssa kävimme keräämässä vaahteran lehtiä ja minä sitten askartelin kranssin lasten päiväunien aikaan. Koristeeksi liimasin askartelulaatikosta löytyneitä puusieniä. Kivahan tuosta tuli, vaikka itse sanonkin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paketti oli ollut tuossa jo pari viikkoa valmiina ja odotteli vaan kuun vaihtumista ;D Kiva kun onnistuin tekemään paketista mieluisan. Lähipiiriä hiukan huvitti tuo sokeripaketti, mutta kerroin heille, että kun olet kova leipomaan, niin sokeria kuluu varmasti ;D Hassua että se tulikin noin sopivaan saumaan ;D Vaistot on vissiin kohdillaan täällä päässä, hihhih! Mietin, että onko vähän tylsää laittaa vähän väliä teetä, mutta kun entiset oli jo juotu, niin taidanpa jatkaa samalla linjalla, heh. Tuo kranssi on kyllä tosi upea :) Sopii valkoiseen oveen hyvin kun on niin värikäs :) Mukavaa viikkoa!

t. SNY

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan mainio SNY-paketti!

Anonyymi kirjoitti...

Upea tuli tosta kakusta! Ja muutenkin tarjottavat olivat taas tuttua hyvää laatua=)
Tapaamisiin ens vkolla,
Ln

Anonyymi kirjoitti...

Hei ystäväni! Oikein ihanaa viikonloppua teidän koko perheelle :)

t. SNY