Mulla on super-ihana Salainen Ystävä!

tiistai 26. lokakuuta 2010

Me ollaan lasten kanssa viettämässä syyslomaviikkoa (lue työleiriä... =) ) täällä isovanhempien luona. Ja tänään armas siippani soitti, että olin saanut SNY-kierrokseen liittyvän paketin! Miten voi olla mahdollista, että saan paketin juuri, silloin kun en itse ole kotona?!? Nyt sitten on vaan siipan ottama valokuva paketista, itse pääsen hypistelemään paketin sisältöä vasta sunnuntaina... Mutta asiaan, posti oli siis kiikuttanut meille aivan ihanat lapaset! Vaikka punaisesta kovin pidänkin, niin nämä näyttävät aivan ihanilta! KIITOS, sinulle ihana ystäväni! En malta odottaa, että pääsemme täältä takaisin kotiin ja pääsen sovittamaan noita lapasia, niille on varmasti käyttöä piakkoin!


Plääh... Jostain syystä blogger haluaa nyt ihan välttämättä kääntää tämän kuvan, enkä saa sitä tähän liitettyä oikein päin.

Vaan nyt syöksyn käyttämään tilaisuuden hyväksi, lapset nukkuu ja ajattelin mennä askartelemaan joulukortteja! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No huhhuh! Mä oon täällä vähän väliä käynyt kurkkimassa ja ollut jo epätoivoinen, että onkohan se pieni lähetys joutunut hukkaan! No en arvannut ettei siellä olla kotosalla. Torstaina jo laitoin paketin matkaan. Hyvä kun se oli tullut perille. Juu, tiedän että punainen on se sun väri, mutta ajattelin nyt jotain muuta väriä laittaa välillä ettei käy liian yksitoikkoiseksi ;) Olit kuitenkin laittanut emon kyselylomakkeeseen myös, että pidät värikkäistä asusteista...niin uskalsin tämän väristä nyt värkätä, toivottavasti lapaset ovat sopivat. Lapaset näyttävät kuvassa aika ruskeilta, ovat enempi vihreät kuitenkin, tuo ruskea on lähinnä beigeä, no välillä tekniikka vääristää värejä. Toivottavasti ei nyt mennyt ihan vikaan vaikka "ylitin valtuuteni" tässä väriasiassa. Ensi kerralla saat sitten taas punaista, lupaan ;D Mukavaa lomaa, tai työleiriä, ihan kuinka vaan ;) Ja odotan sitten lisäkommenttia kunhan olette kotiutuneet :)

t. SNY

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun katsoin työkoneelta, niin värit näyttävät aika paikkansa pitäviltä, eli kotikoneen näyttö vääristää ilmeisesti väriä. Taas tuli todistettua, että näytöt ovat erilaisia. No oli miten oli, niin pääasia olisi se, että lapaset miellyttävät sinun silmääsi ystäväni :)

t. SNY

Erika kirjoitti...

Lapaset olivat luonnossa aivan ihanan pehmeät ja todella kauniin väriset, kiitos kaunis sinulle ihana ystäväni! Lapset saavat lakut, kun tulee sopiva hetki herkutteluun. Kiva, kun muistit lapsiakin... ) Päivityksiäkin on luvassa, työleirin aikana valmistui näet elämäni ensimmäinen huivi, tuli aika makee, vaikka itse sanonkin!

Anonyymi kirjoitti...

Ai miten kiva kuulla, että tykkäsit lapasista :D Toivottavasti koko oli sopiva. Minäkin tykkäsin niiden väristä, vaikkei ihan symmetriset olekaan. Hyvä kun lakutkin menevät oikeaan osoitteeseen :) En vaan ollut varma, että saako teidän lapsukaiset vielä namia syödä ja jos saavat niin mitä. Jahas, valmistunut huivi taitaa olla se Revontuli? Kuvia odotellessa...

t. SNY