Arla Ingmanin tuotteita testaukseen

perjantai 23. marraskuuta 2012

Sain ilokseni taas viestiä Arla Ingmanilta, jossa tiedusteltiin haluaisinko vielä uudelleen tuotteita testaukseen. Paketti saapui taas kotiovelle ja tällä kertaa sieltä paljastuikin tälläisiä uutuus-tuotteita


  • Rucola-Pesto tuorejuustoa 
  • India tuorejuustoa
  • Ruokakermaa makuina emmental, valkohomejuusto ja savujuusto
  • Kermarahkaa
  • Creme Fraichea
  • Stevialla maustettua jugurttia
  • Natura-kermajuustoa

Näistä tuotteista meille oli entuudestaan tuttu tuo säilöntäaineeton Natura-kermajuusto, joka on kyllä hyvää. Muut kaikki tuotteet olivat minulle uusia. Ehdottomiksi suosikeiksi näistä nousi ihanan pehmeä ja juuri mun suuhun sopivan makuinen Creme Fraiche. Tämä oli koostumukseltaan juuri sellaista kuin se minun mielestä kuuluukin olla! India-tuorejuusto on meillä ollut ehdoton arjen pelastaja. Nyt töihin paluun jälkeen on keittiössä vietetty aika huomattavasti vähentynyt, joten ruuankin täytyy valmistua nopeasti. India-tuorejuusto maustaa kanakastikkeen kivasti ja plussaa tietenkin on, että lapsetkin tykkäävät tästä mausta.

Rucola-pesto-tuorejuustolta olisin odottanut hieman voimakkaampaa makua, mutta ei siinä sinällään mitään vikaa ollut. Valmis kerma-rahka oli ehkä turhan hapanta sinällään mun makuun, eikä lapsetkaan sitä ihan hirveästi syöneet, kun sitä pelkän kermavaahdon sijasta tarjosin heille vohveleiden ja hillon kaverina. Stevialla maustetulle jugurtille haluan antaa vielä toisen mahdollisuuden ajatuksella, että kenties joku toinen maku voisi olla mukavampi. Ajatuksena se tuntuu kiehtovalle. Valmiiksi maustetut ruokakermat eivät kuulu meidän vakiokonseptiin eivätkä taida jatkossakaan kuulua. Tykkään maustaa ruuat mieluummin itse. Varsinkin savujuuston makuisessa kermassa maku oli aika voimakas. 

0 kommenttia: