Arla Ingmanin tuotteita testaukseen

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Löysin Hellapoliisi Katin sivuilta taannoin linkin, jonka kautta saattoi ilmoittautua mukaan testaamaan Arla Ingmanin tuotteita. Laitoin sinne viestiä ja sainkin vastauksen hyvin nopeasti, että voisin saada joitain tuotteita kotiin testattavaksi. Tämä oli positiivinen yllätys, sillä olin jotenkin kehittänyt itselleni mielikuvan, että uutuustuotteiden testaus on vain "harvan ja valitun" pienen porukan etuoikeus. En edes oikein tiedä mistä mielipiteeni olen muodostanut, mutta...
Viime viikon tiistaina tosiaan sitten lähetti kolkutteli ovella ja kiikutti minulle kassillisen tavaroita kokeiltavaksi. Sinänsä jännä, että kaikki kassista löytyvät tuotteet ovat ns. kaupan hyllyltä löytyviä tuotteita, mutta vain yhtä näistä meillä on entuudestaan käytetty kotona. God Morgon-mehua meiltä on jo hetken aikaa löytynyt jääkaapista. Tämä tosin miehen valitsemana, mutta kuitenkin. Muut kaikki tuotteet ovat itselleni uusia.Ensimmäisenä testiin pääsi Luonto+ välipalarahka vanilja. Söin sen itse iltapalaksi. Olen ollut vähän skeptinen noiden valmiiksi maustettujen rahkojen suhteen, mutta tämä oli kyllä ihan hyvää. Tätä pystyi syömään koko purkin ihan hyvin ja voin kuvitella ostavani tätä kaupasta uudestaan! Toisena testissä on Arla Apetina maustamaton tuorejuusto. Meille oli vieraita tulossa ja käytin tämän hyydykekakkuun. Kivaa, että tuote on lisäaineeton. Koitan aina mahdollisuuksien (ja kukkaron) mukaan suosia luomua ja lisäaineettomia tuotteita. Tämäkin varmasti löytyy meidän ostoslistalta myöhemmin.

Jo testattujen tuotteiden lisäksi kassista löytyi tuorejuustoja pippurin ja valkosipuli&yrtit-makuisina, susette vanukkaita kaksi kappaletta, Arla Kadett-juustia, Arla Apetina Mozzarella Piccola helmiä, Arla Keittiö maustettu rahka raparperi-mansikka, silikoniset muffinssivuuat seka aivan ihanan lehmä-piparkakkumuotin. Kiitos Arla tuotteita, kaikki varmasti pääsevät testiin ja katsotaan, mitkä näistä päätyvät meille ihan pysyviksi tuotteiksi jääkaappiin.

0 kommenttia: