Jouluystävän paketti nro. 1

torstai 18. lokakuuta 2012

Ystäväni vinkkasi minulle tälläisestä jouluun ja joulunaikaan liittyvästä vaihtoringistä. Olen aikaisemmin ollut mukana niin salaisessa leivontaystävässä että salaisessa neuleystävässä. Nyt uutena rinkinä siis salainen jouluystävä. Tuolta linkistä voi kiinnostuneet käydä katsomassa lisää tietoa vaihdosta.

Nyt olen sitten vastaanottanut ensimmäisen oman salaisen ystäväni paketin. Paketista paljastui kaksi kerää Novitan 7-veljestä lankaa, kolme vaalean punaista tuikkua sekä ohjeen joulupalloihin. Mistähän salainen jouluystäväni tiesikin, että haaveilin tänä vuonna joulupallojen tekemisestä? Kiitos ihana ystäväni tästä paketista. Se oli oikein mieluinen! Langat ja joulupallon neuleohje onkin otettu jo käyttöön junamatkoille. Ja ensimmäinen joulupallokin on jo valmistunut, siitä kuva joskus myöhemmin... :) Innolla jään odottamaan seuraava pakettia!!






Muuten elämme aika hektisiä aikoja. Tämän huomaa siinä, että oma harrastusaika meinaa olal aika kortilla eikä neuletöitä meinaa saada valmiiksi. Raksaprojekti alkaa olla kohta maaliviivoilla ja se teettää hieman töitä meillekin, vaikka avaimet käteen -rakentajia olemmekin. Mutta ihanaa, me päästään jouluksi uuteen kotiin!!

0 kommenttia: