Postia ja pullaa...

lauantai 12. helmikuuta 2011

Perjantain postin seasta löytyi kaunis ystävänpäivän kortti Salaiselta neuleystävältäni! Kortti piristi päivää kivasti! Kauniin neuleaiheisen kortin uusi ystäväni olikin löytänyt! Oikein ihanaa ystävänpäivää sinullekin! Kortissa vihjattiin, että pakettinikin alkaa olla kohta postitusta vaille valmiina, kivaa! :)



Meillä nuorempi lapsosista sairastui nyt sitten talven ensimmäiseen (tää on ihan uskomatonta, että tähän asti ollaan tosiaan oltu terveinä!!!) flunssaan. Kovin on pieni räkäinen, mutta toivottavasti se siitä. Jotain puuhasteltavaa piti sitten keksiä kotona ja me päädyttiin viettämään laskiaista vähän ennakkoon... Toinen syy, miksi halusin leipioa pullaa on, että joulupukki muisti minua uudella yleiskoneella, joka vaivasikin pullataikinan varsin näppärästi. On hieman helpompaa kuin käsin vaivaamalla ja lopputuloskin on pehmeämpi! Voitte vain arvailla kummalla lautasella on lasten tuotokset ja kummalla omat? Lapsilla hurahti kivasti iltapäivä äitiä auttaessa.

2 kommenttia:

Susi kirjoitti...

Oi miten kaunis kortti! Oikein alaan sopiva ;) Ja herkullisia pulliakin nami! Nuo pikkuleivät edellisessä postauksessa ovat myös herkullisen näköisiä, hauska idea tuo lappunen pikkuleivän sisällä :)

Sny:si kevät-11 kirjoitti...

Paketti jätetty tänään itellan kuljetettavaksi.